Hírfolyam a WC-ben – RSStroom reader

By  | 

Közel száz pazar hírcsatorna van befűzve az RSS olvasómba, de ezt legtöbbször elolvasni is fájdalmas, nemhogy írni róluk. Egy részét mire elolvasom már rég elavult a téma. Valami szofisztikáltabb eszközre van szükségem egy mezei RSS / XML olvasónál. Jó megoldásnak tűnik a Yi Tien Electronics által bemutatott RSStroom Reader, ami egy vezetéknélküli WC papír nyomtató. Olvas, lapoz, töröl. Azaz a legfrissebb RSS feed-eket reggel a WC-n ülve olvashatjuk az újrahasznosítható alapanyagról. Az azonosításra a biometrikus szenzorral ellálott ülőke ügyel, így mindenki a személyre szabott híreit kapja.

Elkészült a közWC-kbe szánt kereskedelmi verzió is, mely vandálbiztos és a hirdetők célzott szöveges hirdetéseket tolni a papírra különböző területi leválogatások szerint.

Ha eddig esetleg nem derült ki természetesen egy fake termékről van szó, melynek rövid időre pár külföldi site is bedőlt. Szóval egyelőre nincs ilyen, cserébe van Pazar Cuccok RSS 2.0 feed, amit jól be lehet fűzni, ha nem is WC papírra, de máshova.