HD varrógép – A nagymamával is felveszi a versenyt

By  | 

Tudjuk, hogy a polóra felvasalhatós matricára senki sem ad örökélet-garanciát. 10-15 mosás és a gyengébb darabok megadják magukat. A galléros póló hímzett logóval, mintával már lényegesen elegánsabb és tartósabb darab, viszont a felirat elkészítése nagymama és Singer próbáló feladat, mi magunk pedig jobb, ha egyáltalán neki sem kezdünk, esélytelen. Persze a technika hamarosan ezt is megoldja.

Érkezik a Brother csúcsmodellje a QuattroT 6000D, mely egy szórakoztató elektronikai kütyühöz hasonló funkcióarzenált vonultat fel. A munkaterületet 56 körben elhelyezett LED lámpa világítja meg tökéletesen árnyékmentesen. A tű fölé helyezett kamera pedig tű éles képet jelenít meg készülék 8,5”-os (22 cm) HD felbontású LCD kijelzőjén.

Akik bele akarják vetni magukat a hímzés, varrás tudományába azokat számos segítő funkció, illetve oktató program segíti, akik pedig szívesebben dőlnek hátra, azoknak 3 USB porttal kedveskedtek, melyeken keresztül az internetről letöltött mintákat adagolhatjuk be. Árcetli: $9000 (~ 2 millió Ft).