Hajszárító V12-es Ferrari motorral

By  | 

Az új Conair BaByliss Pro Volare hajszárító belsejében egy igazi Ferrari motor figyel. Igaz teljesítményben és hangerőben elmarad az F40-es mögött, hiszen egy sokkal kisebb és elektromos motorról van szó, azonban a tervezés, technológia, kivitelezés, sőt az alkatrészek egy része is igazi Ferrari.

A Pro Volare az első hajszárító, melyben golyóscsapágyak találhatóak, így egy normál hajszárító 500 órás üzemidejét négyszeres túléli, 2000 órás élettartamra van hitelesítve a 2200W-os V12-es elektromotor. A Ferrari piros illetve fekete karosszériából 130 km/h sebességgel, 6,4 bar nyomással távozik, 95m3/óra teljesítménnyel süvít a forró levegő. A turbó gombra rámarkolva az amúgy is meggyőző teljesítménymutatók még további 15%-kal fokozhatóak, így könnyűszerrel lerobbantja a parókát vagy hátrarepít, mint kezdő agyaggalamblövészt a duplacsövű.
A legendás márka természetesen garantálja a legendás árcetlit is. Az áramvonalas hajszárítóért úgy $400-t (89 900,- Ft) kell majd kicsengetni. De ha azt nézzük, hogy ennyiért van egy Ferrarink, akkor már megérte.