Bluetooth óra csajoknak – Sony Ericcson MBW-200

By  | 

Milyen jó lenne ha csuklónkra pillantva
megállapíthatnánk, hogy érdemes-e a kezünkből mindent eldobva a táskánk mélyén élesen csörgő mobil után lefúrnunk magunkat, vagy megbeszélésen diszkréten SMS-t olvasgatni, esetleg a metrón utazva óragomb nyomással a fülünkben tomboló mp3-at csuklóból elhalkítani vagy a következő számra léptetni.  


A bluetooth óra reklámarcai: Szávay Ági, Dominika Cibulkova, Caroline Wozniacki

A Sony Ericcson és a Fossil nagysikerű MBW-150-es Bluetooth férfi órájának itt az utódja a  MBW-200-as széria, melyekkel kifejezetten a kütyürajongó hölgy vásárlókat célozták meg. Már a fantázianevek is női célközönséget sejtetnek: Pezsgő csábítás, Kortárs elegancia, Esti klasszikus. Az órák Bluetooth segítségével pároztathatóak mobiltelefonunkkal, a bejövő hívások, SMS-ek jelzését pedig a diszkrét vibráció mellett az óra számlapjába integrált OLED számkijelző is segíti. A hívást az óra gombjai segítségével némíthatjuk, elutasíthatjuk vagy éppen felvehetjük, ha bluetooth headsettel is rendelkezünk. A híváskezeléssel kívül az órával telefonunk zenelejátszó funkciói is egyszerűen vezérelhetőek. Az OLED kijelzőn követhetjük az aktuális szám címét.

A nőiességet hivatott hangsúlyozni a bevezető kampány is, melyben három tenisz csillag hölgy azonosul az egyes modellekkel: a szlovák Dominika Cibulkova, a dán Caroline Wozniacki és a hazai kedvenc Szávay Ági. Az órák még karácsony előtt várhatóak az üzletekben, áruk egyelőre ismeretlen. Kompatibilis mobilok listája a tovább után.

A MBW-200-as bluetooth órák a követlező Sony Ericcson telefonokkal kompatibilisek: