Wii trónbitorló mobil? – Sony Ericsson F305

By  | 

A Nintendo Wii alapkoncepciója a mobiltelefon gyártóknak is megtetszett: nem a megapixelágyúk és polygonaknák frontvonalán kell csatát nyerni, hanem stratégiát váltva pazar játékélménnyel kell elkápráztatni a felhasználót, miközben az sem árt, ha Norbival rivalizálva kicsit megmozgatjuk, megizzasztjuk a user ülőmunkában elterebélyesedett seggét.

Az új Sony Ericsson F305 a Motion Gaming funkcióval lehetővé teszi, hogy a felhasználó a telefon forgatásával, vagy mozgatásával is irányíthassa az akciót a hagyományos billentyűvezérlés mellett. A fejlett mozgásérzékelő-technológiát használva a telefon képes követni például azokat a mozdulatokat, melyek egy tekegolyó eldobását vagy egy horgászzsinór elhajítását utánozzák. A Gameloft által fejlesztett mozgásérzékeny játékok, valamint 50 további 2D és 3D játék elérhető és letölthető a PlayNow menüben.

 

A mobil természetesen más paramétereiben sem marad el vetélytársaitól, így megtalálható a 2 collos kijelző, a 2 megapixeles kamera, a sztereó hangszóró, a Bluetooh kapcsolat, csakúgy, mint a memória bővítésének lehetősége. A négycsatornás EDGE telefon Motion Gaming funkcióval fehér és fekete színekben lesz kapható 2008 őszétől. Árcetli egyelőre ismeretlen.

22 hozzászólás