Lapraszerelt Guillotin önbíráskodáshoz az IKEA-tól

By  | 

Hétfő reggel van és beszólt a főnök? Harmadszor késik a beosztott? Rossz pizzát hozott ki a futár? A szomszéd elfoglalta a ház előtt a parkolóhelyet? A fia reggel 6-ig tartó házibulit redezett felettünk lévő lakásban? Vagy a bíróság még mindig nem ítélte el a zsebtolvajt, aki lenyúlt minket 8 hónappal ezelőtt a piros 7-esen?

A megoldást az IKEA szállítja. Az instant önbíráskodás tökéletes eszköze a lapraszerelt nyaktiló. A gázspray és a vipera a múlté. Lapraszerelt formában az autó csomagtartójában is elfér, így koccanáskor vagy egyéb közlekedési konfrontációkor a helyszínelőket biztosan megelőzve pár perc alatt felállítható a kereszteződésben az instant igazságosztáshoz. Betétlapra sem lesz szükség.

A SOKKOMB szerkezete a legjobb minőségű svéd fenyőből készül, míg a masszív penge időtálló rozsdamentes acélból. Könnyű, sokrétű, könnyen, gyorsan összeszerelhető, otthoni vagy kisvállalati célra készült, terhelhetősége napi 100 kivégzés. Most akcióban 99 eurótól (26 900,- Ft) elvihető.

"A guillotine-ként is ismert nyaktiló a francia forradalom jelképévé vált lefejező gépezet. Névadója egy francia orvos, Joseph Ignace Guillotin. Bár nem az ő nevéhez kötődik az első guillotine megalkotása, viszont ő volt az, aki a francia nemzetgyűlésben javasolta, hogy a halálra ítélt embereket az addigi módszerekhez képest kevésbé fájdalmas eszközzel, nyaktilóval végezzék ki. Addig az időpontig a szegényeket akasztották, a nemeseket pedig karddal fejezték le. A franciák körében eredetileg „Louisette”, „Petite-Louison” volt a neve, a „guillotine” elnevezés később terjedt el. A nemzetgyűlés 1792-ben fogadta el ezt a javaslatot és törvényben rögzítette használatát.
1977. szeptember 10-én végeztek ki utoljára halálraítéltet guillotine-nal Franciaországban. A halálbüntetést, melyet a francia törvények szerint a guillotine segítségével vagy agyonlövéssel hajthattak végre, François Mitterand elnöksége alatt, 1981-ben törölték el." (Wikipedia)

Videós összeszerelési útmutató a tovább után!