Kenyérkatapult

By  | 

Legalább annyira szeretjük a kenyérpirítókat, mint az ébresztőórákat, így kevés frusztrálóbb dolog fordulhat elő annál, mint amikor a reggeli pirítósok nem ugranak ki rendesen a pirítóból és álmos fejjel ropogós pirítósra éhező gyomorral egy villával kell kipiszkálnunk őket, miközben egyszerűbb esetben csak ujjunkat égetjük meg, míg balábasabb reggeleken az érintésvédelemi MEO-n könnyelműen átcsúszott kínai piacról származó készülék által felvillanyozva indulunk munkába.

Freddie Yauner biztosra megy. A fentiekhez hasonló incidens nem zavarhatja meg a reggeli készülődést. Freddie piritósai nem hibáznak.

A Moaster névre keresztelt föld-levegő nehéztűzérségi kenyérpirító Guiness rekorder, ami a kenyerek kipattintását illeti. A nagy nyomású CO2-vel betárazott mechanikus kar a specifikáció szerint 2 méter magasra katapultálja a reggelit, de a tovább után található videót megtekintve ennél jóval többre tippelünk, hiszen majdnem átszakítják a plafont a kenyerek és 1 méteren belüli találat esetén valószínűleg 8 napon túl gyógyuló sérüléseket lehetne begyűjteni.

Akció shot, termékfotó és videó a tovább után.