Zene magasfeszültségen – Pioneer MT-01

By  | 

A Pioneer MT-01 segítségével a meglévő elektromos hálózatra támaszkodva egyszerűen építhetünk több szobát átfogó audiorendszert, a házat liánerdőként beszövő kábelrengeteg további bonyolítása nélkül. A kezdőcsomag egy Sound Station fejegységet, két 25W-os hálózati hangszórót, egy pici 5W-os hangszórót és egy távirányítót tartalmaz. A fejegység 2 USB bemenettel, egy digitális és két analóg hangbemenettel rendelkezik, így szinte bármilyen zeneforrás rácsatlakoztatható legyen az MP3 lejátszó, CD, meglévő Hi-Fi, PC vagy akár egy egyszerű pendrive.

A távirányító segítségével a rendszer bármelyik olyan szobából vezérelhető, ahol legalább egy darab megtalálható a nagyobb 25W-os hangfalból. A kisebb 5W-os hangszórók különlegessége pedig, hogy mozgásérzékelővel rendelkeznek, így beprogramozhatóak, hogy egy szobába belépve megszólaljon a zene és egy jólnevelt képernyővédőhöz hasonlóan az utolsó mozgolódástól számított 15 percen belül pedig stand-by üzemmódba tegye magát.

Egy fejegység összesen 6 hangszóróval bír el, két helyiségben pedig akár két különböző zene is szólhat. Árról és elérhetőségről egyelőre nincs hír.