Venexx – óra rejtett parfümadagolóval

By  | 

Gondolom ismerős a helyzet, amikor megérkezik az illatfelhő, majd rá pár perccel később bekanyarodik tulajdonosa is. Sokan nem tudnak önmérsékletet tanúsítani, ha fújkálásról van szó vagy csak önmagunkon nem érzékelik az illatok intenzitását, ezért a minél több annál jobb elvet alkalmazva odanyomnak még 3-4 adagot a gallér köré biztos, ami biztos. Legszebb reggel a BKV-n, ahol szűk légtérben keveredik a parfüm-túladagolásban szenvedő kliens illatfelhője, a kínai piacos tömény pacsulival, megbolondítva pár két-három napos lejárt szavatosságú hónalj koncentráltan büntető kisugárzásával, melyet a buszból időszakosan beáramló olajszag formál szép kerekké, egésszé.

Na de visszakanyarodva a parfümtúladagolókhoz. A Venexx ugyan nem segít rajtuk, sőt rátesz még egy lapáttal, bár praktikusnak is tekinthetjük, mert jobb többször keveset, mint egy egyszerre sokat. A Vennex egy termékben egyesíti az óra és a parfüm bizniszt. Óráiban rejtett parfümadagoló található, mely feltölthető a cég által forgalmazott illatokkal, de más forrásból beszerzett kedvenc parfümünket sem fogja kitaszítani. A feltöltés egy kis ezüst tölcsér segítségével történik. Maximumra töltve 50-60 fújásra elegendő a kapacitása. A cucc mindig kéznél van, a két óránál lévő szelepet elforgatva és megnyomva egy diszkrét fülvakargatásnak álcázott mozdulattal nyomhatjuk magunkra az illatutánpótlást szinte bármilyen szituációban.

Persze ha az órát valamelyest rendeltetésétől eltérően használjuk és nem parfümöt töltünk bele, akkor a funkciók sora lényegesen kibővül. Ha könnygáz vagy paprika/bors sprayvel nyomjuk tele, akkor szorult helyzetben használhatjuk önvédelemre, vagy zavargásokkor bátran mehetünk tömeget oszlatni. Mehet bele még bűzspray, altatógáz, napolaj, szúnyogirtó vagy jégoldó is.
A Venenxx órákból 2×2 különböző modell és 20-30 szíjvariáció készül, mindegyik valódi bőr. 36 mm átmérőjű verzióval 50-et, míg a 39 mm-essel 60-at fújhatunk magunkra. Az egyik széria svájci, míg a másik japán óraszerkezettel készül. Mindkettő 30 méterig vízálló. Csinos dobozokban érkeznek, kis tölcsérrel, pipettával, óracsavarhúzóval és egy alaptartozék illattal. Két illatváltás között pedig alkohollal tisztítandó.  Az órák 110-150 euró (29 – 39 000 Ft) közötti áron érkeznek. Az extra szíjak 20 euróba kerülnek per darab.
Videó: Venexx Pro7 (6,5 MB wmv)