USB írógép iPadhez

By  | 

Az érintőképernyő, virtuális billentyűzet, meg a multitouch is a múlté, az igazi keményvonalas iPad fanok USB-sre moddingolt klasszikus írógéppel nyomják. A betűkért, szavakért keményen meg kell dolgozni, de lehet, hogy még így gyorsabban megy a karaktervetés, mint a virtuális klaviatúrával. Az ínhüvelygyulladás rövid idő alatt garantált.
A dolog szépsége, hogy a gyönyörű sufnituning megoldás bárki számára elérhető. Kiötlője olyan csináld magad szettet rakott össze, mely egy kis kézügyességgel bármilyen régi írógépre felapplikálható házilag. A karok egy lapkán csapódnak le, mely digitálisan továbbküldik a megfelelő karakter az USB kapcsolaton. Az átalakító arról is gondoskodik, hogy a deszkát szépen befogathassuk a papír helyére, így nem marad el a sorok végén csilingelő élmény, majd a dob visszalökése balra új sor kezdéshez. Zseni.

Jack Zylkin USB képes írógépei $400-500 (89 — 115 000 Ft) között kaphatóak az Etsy.com-n, míg a csináld magad kittekért $75-150 kell lecsengetnünk, vagy ha nem bízunk magunkban és szeretnénk, ha a mester rakja össze a cuccot, az $200-ba lesz.

Videó a tovább után!

13 hozzászólás

  1. Pepe

    2010. június 15. kedd at 22:41

    iShitIt

  2. Pepe

    2010. június 15. kedd at 22:41

    iShitIt