Nyílt szívműtét tetoválással – maradandó

By  | 

Még az egyetemi évek alatt ismerkedett meg Svédország mostanra négy legismertebb és legkiválóbb szívsebésze. A fiatalon a szakma csúcsára törő orvosok mindegyike magánéletében valami egészen furcsa hobbinak szenteli idejét. Hárman közülük tetoválással foglalkoznak (egyikük meg is nyerte a 2003-as ejtőernyős, zuhanórepülés közbeni tetováló világbajnokságot), míg a negyedik hétvégenként a fehér köppenyt ledobva ketrecharcosként tűnik fel.

És hogyan lehetne a hobbit, a tetoválást összehozni a munkával, a szívsebészettel? A sima tetoválás már unalmas. A vállba varrt átlőt szív motívummal megbolodított "Szeretlek Rozi!" felirat már nem elég hiteles, nem elég őszinte. Ha valami igazán mélyről jövőt szeretnénk egy 3 órás, 8300 eurós (2,4m Ft) műtét segítségével most már akár szívünkbe is beletetoválhatjuk kedvesünk nevét. Eddig 350 sikeres műtéten van túl a svéd csapat különösebb szövődmények nélkül.

Részletek és videó a tovább után

Aki még nem lett rosszul azt megnyugtatjuk, hogy a hír nem teljesen igaz. Bár a procedúrát és a céget részletesen bemutató website (www.truelovetattoos.org) is készült az egész a Le Bureau reklámügynökség ütős viral turpisság, akiket a svéd együttes a Vikunja bízott meg, hogy minél költséghatékonyabb módon késztessenek minél több user, a "Some people" c. klippjük végignézésére, myspace oldaluk meglátogatására, vagy éppen CD vásárlásra. Egyébként a CD csomagolása is rendhagyó, egy papír mellkast kell ollóval felnyitanunk, ahhoz, hogy a koronghoz hozzáférjünk:

4 hozzászólás

 1. fake

  2009. február 13. péntek at 12:29

  ps

 2. fake

  2009. február 13. péntek at 12:29

  ps

 3. aha

  2011. november 30. szerda at 16:06

  PS

 4. fake

  2012. május 19. szombat at 20:23

  Ps