Samsung S3 – Pici, színes, nagyot szól

By  | 

A tavalyi K3 modellt felváltó apró, elegáns mp3 lejátszó ergonómikus design-ja még kifinomultabb, hangzása még jobb, kijelzőjén videókat is megtekinthetünk.
Az S3 hangzását a Digital Natural Sound (DNSe 2.0) teszi még tökéletesebbé, tizenkét előre definiált hangszínszabályzó beállítási lehetőséggel. A szokásos „koncert” vagy „rock” mellett a Street Mode beállítással robogó metrón is élvezhető a zene.

A lejátszó fekete, fehér, piros, zöld és kék színekben lesz elérhető, továbbá három képernyőkímélő szerepel a kiválasztható háttérbeállítások között. Hogy teljes legyen a diszkóélmény a Samsung egy ritmikusan világító LED kijelzőt alakított ki az mp3 lejátszóhoz.

A beépített MP3, videó lejátszó, FM rádió, amiről még rögzíthetünk is adásokat, a képnézegető a dokumentum olvasó és az ébresztő óra mind a felhasználó kényelmét szolgálja. Mindezek mellett még öt különböző játék is szerepel a készülék menüjében.
Az S3-hoz készült kihangosító rendszer is a boltokba kerül YA-SD210–néven, amely designban követni fogja a lejátszót. A mindössze 44*95*9,8 mm méretű és 53 grammos Samsung S3 2008 júniustól lesz elérhető 2, 4 és 8 GB-os memóriakapacitással.