Linksys Conductor – Vezetéknélküli mini-hifi

By  | 

Az elsősorban hálózati megoldásairól, modemeiről, routereiről, switcheiről ismert Linksys (Cisco) nagy figyelmet fordít arra, hogy a vezetéknélküli hálózatok terén szerzett tapasztalatát az otthoni WiFi-s audióeszközök terén is kamatoztassa.


A termékpaletta legújabb tagja a Linksys Conductor, amely egy minden-az-egyben, multifunkciós mini-hifi, amely bármilyen otthonunkban fellelhető forrásból képes audio streamek fogadására és lejátszára, legyen az egy asztali PC a dolgószobában, egy laptop a hálóban vagy egy NAS meghajtó a nappaliban. De akár rácuppanhatunk a Rhapsody.com milliós zenekínálatára is.
A távirányítója a legszebb, 3 gomb, egy kis LCD, semmi túlbonyolítás

Természetesen gond nélkül kommunikál a rendszer többi kiegészítőivel, így ha gondoljuk minden helységben más zene szólhat vagy party módba kapcsolva az egész ház, minden szobájában ugyanazt hallgathatjuk. A kifinomult beállításoknak köszönhetően az esetleges visszhang effektet is egyszerűen eliminálhatjuk.
A Conductor beépített hangszórókkal, CD lejátszóval, iPod dokkolóval és gombok helyett egy 7 collos színes érintőképernyővel érkezik.