Lézerhúrok botfülüeknek

By  | 

A laser Beamz-zel különösebb zenei előképzettség nélkül bárki jólcsengő ritmusokat csalogathat elő a levegőbe hadonászva, az alig látható lézerhúrokat taperálva. Egy szintetizátorhoz hasonlóan a Beamz-zel egyszerre több hangszer hangját is megszólaltathatjuk, pengetve dobolhatunk vagy nekifeszülhetünk a skót dudának. Mindemellett számos előredefiniált dallamot, ritmust tartalmaz és 19 zenei stílushoz tud alkalmazkodni, köztük a jazz, hip-hop, reggae vagy a zúzósmetál. Az eszköz a zene stílusának megfelelően ügyel a ritmusra és figyel a hibákra, azokat bizonyos határokon belül remekül korrigálja. Minden keményvonalas lakodalmas szintis vágyálma. 

A Beamz dupla W alakban helyezkedik el, oldalaként, kezenként 3-3 lézerhúrral, melyek gyakorlatilag láthatatlanok. Persze, ha metálra váltunk és odacsapunk a húrok közé, akkor nem hiányozhat a sör és a cigi sem, melynek ez esetben egy előnye van: a húrok valamelyest kirajzolódnak a gomolygó felhőben.

PC-re hogy máskép is csatlakozna, mint USB-n keresztül. A performanszok, jam sessionök természetesen mp3-ra rögzíhetőek. Ajánlott árcetli: $600 (kb. ) Itt kapható: Beamz

Ami az elektronikus zene előállítást illeti, mi továbbra is tántoríthatatlanul a reacTable-re gyűjtünk.