USB láncfűrész – i.Saw

By  | 

Igaz messze van még a Karácsony, de már most előrendelhető az i.Saw, azaz az USB láncfűrész. Az ötlet nem új, hiszen 3-4 évvel ezelőtt már kiadtak egy hasonló kontrollert a Resident Evil 4-hez, így elsőre azt gondolhatnánk, hogy annak egy továbbfejlesztett változata. Azonban itt nem egy játékvezérlőről van szó, hanem egy teljes funkcionalitású láncfűrészről, melynek segítségével az elborult agyu titkárnők vígan aprítják a megunt irodai bútorokat és dísznövényeket a tovább utáni videó véres akciójeleneteiben.

Az alig billentyűzet méretű (38 cm hosszú) és 3,7 kilós szerkezet könnyű, biztonságos és a valódinál valamivel halkabb működést ígér, ami egy panel 8 emeletén nem is hátrány, mert aztán a szomszéd Kovácsék rögtön hívják a családvédelmiseket.

A jól kidolgozott kézzel fogható és videóval is hitelessé tett prototípus, az ár, a megjelenési dátum és az előrendelési lehetőség, mind azt sejtetik, hogy itt egy valódi termékről van szó, de mi ismét csak egy mediahacket vagy egy teljesen más termék, szolgáltatás jól előkészített viral kampányát sejtjük a színfalak mögött. Hiszen nehéz elképzelni, hogy a szobában ezzel írtanánk a yucca pálmákat, meg a fikuszokat, de még lehetetlenebb a kép, ha az USB energiaforrás biztosítása végett mondjuk egy MacBook Pro-ra kötve megyünk ki az erdőbe tüzifát szerezni. Videó a tovább után.

 

1 hozzászólás