Halálos fegyver a porcicák ellen – Dyson DC16

By  | 

Ionágyú, plazmafegyver vagy részecskegyorsító? Csupán a Dyson legújabb nagyteljesítményű, hordozható porszívójával a DC16-ossal állunk szemben.
A Root Cyclone technológiáját alkalmazó Animalpro porszívó specialitása többek között a kutya-macska szőrök rendkívül hatékony felszippantásában rejlik. Sikeresen veszi fel a harcot a hosszúszőrű vizslánk folyamatosan hulló és újranövő szőrzetével. A DC16 szívócsőve csúsztatható kefével van ellátva, amely alkalmas a sérülékenyebb felületek, mint például a számítógép billentyűzet, vagy bútorok tisztítására, de az autóból is pillanatok alatt eltűnteti házi kedvencünk nyomait.

Az ötszintű szűrőrendszer kiváló légszűrést biztosít, a motor bemeneténél található filtert pedig lemosható, így az allergiával szenvedőknek is megkönnyíti a dolgát. Az átlátszó porgyűjtő tartályban egyértelműen látszik a telítettségi szint, mely egyetlen kattintással levehető a kiürítéskor, így elkerülhető a porral, szőrökkel, szöszökkel való érintkezést.
Ha pedig a kölyök halálosztó Unreal Tournament katonának akar öltözni a farsangi mulatság alkalmával, úgy nyugodtan kölcsönadhatjuk neki, mint Redeemer. Árcetli: 34.990,- Ft