Gyűrűként hordható Bluetooth headset – Orb

By  | 

Nem kell folyamatosan Terminátorként vagy titkosügynökként járkálni az utcán, de a táska alján sem kell keresgélnünk, ha megszólal a mobil, mert az Orb Bluetooth headset mindig kéznél van. Szó szerint, hiszen alapállapotban gyűrűként hordható az ujjunkon.

Bármilyen futurisztikus koncepciónak is tűnik, állítólag egy hamarosan érkező valós termékről van szó. Az Orb headset a Hybra Advance Technology és az AbsolutelyNew koprodukciójában készül. Az ujjunkon viselt gyűrű egy OLED kijelzővel is rendelkezik, így a telefonunk nélkül, csupán a kezünkre pillantva azonnal látjuk ki hív, fogadhatjuk vagy elutasíthatjuk a hívást, illetve SMS-eket is olvasgathatunk. A hívásfogadás egyszerű. Lekapjuk a gyűrűt. Tekerünk rajta egyet, majd az S alakot formázó headsetet a fülünkre akasztjuk. Az NXT technológiának köszönhetően nem kell semmit sem a fülünkbe dugni, az a csontrezgésen keresztüli hangátvitel elvén működik. A külső hangok csillapítása érdekében aktív zajszűrő is került bele. 

 

A kézzelfogható, megvásárolható termék állítólag 2010 januárjában érkezik S, M, L, XL méretekben és különböző felszereltséggel. A kijelző nélküli alapmodell várható ára $129 (25 900,- Ft), míg az OLED kijelzős deluxe pár hónappal később $175-ért (34 900,- Ft) lesz kapható. A termék unisexként van beharangozva, de valószínű, hogy inkább a hölgyek körében számíthat sikerre, így a gyártó limitált szériás drágakövekkel kirakott, ékszerként is funkcionáló darabokkal igyekszik még mélyebben a vásárlók pénztárcájába nyúlni.

1 hozzászólás