General Mobile DSTL1 – Dupla SIM-es Android

By  | 

Még 10 nap és kezdődik BarcelónábanMobile World Congress, ahol érdekesebbnél, érdekesebb bejelentések várhatóak a mobiltelefonok rohamosan fejlődő világából. Nem kell jósnak lennünk ahhoz, hogy előrevetítsük: az idei év sztárjai mindenképpen a Google Android operációs rendszert futtató telefonok lesznek. Egy ilyen készüléket jelentett be a General Mobile, melyről majd az MWC-n rántják le a leplet, de a fontosabb paraméterek már most is ismertek.

Legfontosabb újdonság, hogy a DSTL1 két SIM kártyát képes párhuzamosan kezelni, így egy készüléken fogadhatjuk, mind a céges, mind a privát számunkra érkező hívásokat. Ezzel az első dual SIM-es Android telefon.
Nagyméretű 240*400 pixel felbontású TFT érintőképernyővel, 4GB memóriával és a 5 megapixeles autófókuszos kamerával érkezik. Ez utóbbit a Sharp gyártja és egy LED-es vaku teszi teljessé. Belsejében pedig egy 624MHz-es Marvell processzor dolgozik. A GSM/EDGE mellett a WiFi és Bluetooth kapcsolatot is támogatja. Méretei: 112 x 54 x 16mm, 135g. Megjelenése a harmadik negyedévben várható. Árcetli egyelőre ismeretlen.

1 hozzászólás

  1. Avramucz Sándor

    2012. február 5. vasárnap at 11:29

    Most már 2012 van ( ezt csak azért írom, mert állítólag 2009-es adatok szerint először Barcelona, majd Orosz és más területeken forgalmazták ezt a mobilt) Én is két sim kártyás telefont szeretnék venni. Ez a telefon számomra a legszebb, eldöntöttem, ilyet akarok. Jó lenne tudni, hogy hol lehet kapni, mennyi pénzért, mert vásárolnék magamnak.
    Ha tudnak konkrét összeget és vásárlási helyet, megköszönném, ha tájékoztatnának.