Hotelszoba Mac G5-tel

By  | 

Jártunk már olyan hotelszobában, ahol a legnagyobb technika a villanykapcsoló és a pénzbedobós csótánykirázó volt, TV-ről, internetről távolról sem hallottak. Aztán ott vannak az igazi geek hotelek. Mi is kell ehhez a címhez? Az ingyen WiFi azt hiszem nem lesz elég.

A New Yorki Tribeca Grand hotel például már megüti a mércét, persze csak ha az iStudio lakosztályt választjuk, mely nevéhez hűen Apple cuccokkal van pazarul felszerelve. Fotó és videóvágó szoftverek, webcam és számos vezetéknélküli periféria. Szóval minden adott a hotelszobában bonyolított házipornó leforgatására, vágására és publikálására, mondjuk YouTube-on.

Az éjjeliszekrényen egy Bose SoundDock várja kiéhezetten iPodunkat, vagy ha otthonhagytuk, akkor szobaservice-től kérhetünk gyorsan egyet. Ha a 6-os vagy 16-os szobát kérjük, akkor a többi szobában lévő öregebb gép helyett itt egy zsír új G5-öst találhatunk. Ha lámák lennénk és technikai problémákba ütközünk, akkor AIM-on leszólhatunk, hogy jöjjön egy admin-segítség a 0-24h szolgálatról. kb. $600 (110 000,-Ft) / éj.