Fotózni szabad, sőt érdemes!

By  | 

Múzeumokban, plázákban, üzletekben, sok helyen ott lóg a fényképezni tilos tábla, sőt a márciusi Ptk. változás óta közterületen is jóval körültekintőbben kell kattintgatni. Nálunk a boltban szerencsére ez nem így van, kifejezetten támogatjuk a fotózást, sőt megosztás esetén jutalmazzuk is.

pazar-cuccok-shop

Gyere el az boltba akár még ma, este hétig nyitva vagyunk (Bp.VI.ker Ó u.2. H-P:13-19h, SZ:10-19h), csekkolj be, nézz körül, fogd meg, próbáld ki, próbáld fel a cuccokat – legyen az egy BeardSki, afró paróka, Star Wars köntös vagy igazán bevállalósoknak egy Borat Mankini – pózolj macsétával, Dart Vaderrel vagy Minyonokkal, készíts fotót, selfiet, taggeld be és oszd meg valamelyik közösségi oldalon. Mutasd meg, hogy hol jártál, mit láttál, mi tetszett, mi pedig Karácsonyig minden héten jutalmazzuk a legjobban sikerült képeket, legkreatívabb beállításokat. Karácsonyig minden héten egy (összesen 3x) 10.000 Ft értékű Pazar Cuccok ajándékutalvány talál gazdára. Az alábbiak közül lehet választani (vagy-vagy), minden csatorna játszik, az első forduló dec.11. csütörtök zárásig tart, vásárlás nem feltétel, csak a fotó:

Instagram

Legegyszerűbb. Lőjj egy fotót, töltsd fel instára #pazarcuccok hashtaggel, helyszínnek (Add location…) pedig állítsd, hogy „Pazar Cuccok SHOP”. Ha betaggeled a képre, hogy kitől szeretnéd ajándékba kapni az adott cuccot, vagy szerinted melyik haverodnak tetszene az még jobb.

insta-costume

Facebook

Csekkolj be és töltsd egy fotót. FB mobil app jobb alsó sarkában „Check-in”. Sajnos a Pazar szót beírva még nem egészíti automatikusan, be kell írni végig, hogy Pazar Cuccok Shop, csak úgy hajlandó az FB kiegészíteni, elfogadni. Tag friends (or skip), a szövegbe dobd be a #pazarcuccok hashtaget, hogy tuti megtaláljuk, bal alul pedig a lényeg a fotó hozzáadása.

Swarm / FourSquare

Csekkolj be (Pazar Cuccok SHOP) és tölts fel egy fotót (akár instáról) a helyszínről, kedvenc termékről.