Titkárnő helyett itt a gazdaságos mobilasszisztens mókus

By  | 

Egész nap hívogatnak? Elfoglalt, fontos ember vagy, de nincs pénzed nagymellű titkárnőre? Itt a szerkesztőség által a hónap pazarsága címet elnyert mobilasszisztens telefonközpontos mesterséges intelligenciával és vezetéknélküli csápokkal felvéretezett rágcsáló. Mintegy vérprofi titkárnő első számú szűrőként és védelmi vonalként funkcionál, mielőtt egy feleslegesen zavaró hívás eljuthatna hozzád.

[1.] Hívások között, nyugalmi állapotban a mókus összegömbölyödve szúnyókál. De konkrétan! Néha meg-meg moccan vagy szusszan egyet. Egy vezetéknélküli/bluetooth érzékelő segítéségével közben monitorozza a helységet, hogy elfoglalt vagy-e vagy ráérsz és csak döglesz.

[2.] Amikor beesne a mobilodra egy hívás a mókus mester felocsúdik (video itt – 3.6 Mb) és a vezetéknélküli egysége segítéségvel segítéségével rámozdul a hívásra helyetted. Fogadja a hívást és feltesz pár kérdést a hívónak (a műmókus vazze:) és a válaszok alapján eldönti, hogy fontos emberről hívásról van-e szó. Illetve összeveti a hívószámot a korábban ismerősként beállított számok listájával.

[3.] Ha a mókus az infók alapján úgy dönt, akkor továbbirányítja szegény csávót a hangpostára. Viszont ha átmegy a mókusasszisztens szűrőjén, akkor elkezd virgonckodni, hogy felhívja magára a figyelmet.

[4.] Ha megbízól a mókusban, akkor felveheted, vagy a mókus pozitív visszajezése ellenére a hangpostára küldheted.

Hamarosan érkezik a nyúl verzió is! Így viselkedik a nyúl, amikor a hívó fél nem tudja mire vélni nyulasága kérdéseit és leteszi a telefont. Ingatja a fejét, és jobb szeme enyhe idegrángásba kezd. Vicces. (Video itt – 3.7 Mb)

www.cellularsquirrel.com