Penthouse Armani stílusban – 20 pine

By  | 

A 20 Pine torony, korábban a Chase Manhattan Bank székhelye, most 409 luxuslakásnak ad otthont. A legbombább a legfelső 26. szinten elterülő két egyenként 170 négyzetméter alapterületű penthouse, melyeknek nem más, mint az Armani Casa látta el a belsőépítészeti feladatait és burkolta elegáns bézsbe az elit lakosztályokat. A penthouse-ok teraszáról pazar kilátás terül elénk, a medence melől csodálhatjuk a kivilágított Manhattan felhőkarcolóit.


Ilyen a félmilliárdos panoráma és tetőterasz

Az épületbe lépve egy hatalmas hall fogadja a lakókat, melyből a könyvtárszoba nyílik. A kötelező medence, fittness és wellness központ mellett a lakók a törökfürdőt is választahtják, ha ellazulásra vágynak. További érdekesség a golf-szimulátor szoba, ahol a megfáradt menedzserek ütőtechnikájukat csiszolgathatják. Természetesen a hotel érzethez tartozó megszokott szolgáltatások (pl. portaszolgálat, rendszeres takarítás stb.) és apró figyelmességek (a közös étterem részben elfogyasztható vagy a lakásba  rendelhető reggeli) sem hiányozhatnak.


A nappalit is az Armani Casa tervezte, rendezte be

A luxus és a vele járó manhattani panoráma nem jár olcsón. A 2 szobás, 2 fürdőszobás penthousok, melyeknek nagy részét a terasz teszi ki egyenként $3.2 millióba (kb. 525 millió Ft) kerülnek, míg a több mint 400 db 1-2 ill 3 szobás egységsugarú lakások ára 120 millió Ft körül kezdődik, ami azért nem rossz egy garzonért, még New Yorkban sem. További infó: A 20 pine torony luxuslakásai

További fotók a tovább után!

36 hozzászólás