Ha keresnek, akkor a tojásomban vagyok – Oculas

By  | 

A high-end cuccokról ismert Harman Kardon által bemutatott pazar, óriás dinaszaurusz tojás alakú digitális szórakoztatóközpontot magában foglaló Oculas kapszulába ülve teljes mértékben kizárható a külvilág és tökéletes körülmények között lazulhatunk egy film mellett, száguldozhatunk kedvenc autó szimulátorunkkal, vagy éppen négykezes thaimasszázsal álomba ringattathatjuk magunkat.

A nyugis privát szférát jelentő digitális oázis fel van fegyverezve a legújabb audio, video technológiákkal, maszírozó fotellel, világító és szellőztető rendszerekkel. Kérésre PC-t, Mac-et vagy éppen PS2-kent építik be. Az felnyíló ajtó kacsintásra nyílik vagy zárul köszönet a retina scannernek. A belső világítás színe és erőssége széles spektrumon állítható attól függően, hogy éppen olvasni, filmet nézni vagy aludni szeretnénk. A profi szellőztető rendszer gondoskodik a friss levegőről anélkül, hogy zajt csapna, esetleg az üvegszálas hangszigetelt tojáshéj által kizárt külső zajoknak utat engedne.

A fotel egyszemélyes és négy különböző masszázs programmal rendelkezik. Bent 5.1-es sorround teremt hangulatot, az LCD kivetítőkön nézhetjük kedvenc DVD-nket, internetezhetünk vagy játszhatunk. A legtöbb funkció egy interaktív érintőképernyő böködésével irányítható. Klausztrofóbiások gondolják meg mégegyszer. Ja, hogy az ára? $45.000 (~ 9.000.000,- Ft) PDF brosi itt
Hivatalos website: www.theoculas.com