A nagy megkönnyebülés

By  | 

Mint tudjuk a csajok 80%-a elégedetlen alakjával és állandóan fogyókúrázik, köszönhetően a médiának, külső nyomásnak, egyéb hiedelmeknek. Ez bizonyos egészséges kereteken belül még rendben is van, nem baj, ha egy hölgy nem 3 korsó sörrel fojtja le a lefekvés előtt fél kiló kenyérrel kitunkolt fitnesspacalt és mellette még sportol is valamit, de legalább ilyen könnyű átesni a mérleg túlsó oldalára és egy hétfőtől péntekig beosztott almával átvészelni a hetet, miközben a napi ötszöri dekázás sem maradhat el.

Nos nem titkoltan eme kórosan fogyózó réteget célozza meg Haikun Deng svéd dizájner hölgy koncepciója, mely egy WC ülőkébe integrált digitális mérleg formájában tárgyiasult. Azaz az önbecsapást tovább fokozva közvetlenül a nagy megkönnyebbülést követően olvashatják le a páciensek tizedesjegy pontosággal, hogy akkor most vállalható 46,7 vagy kínos 47,5 kilónál áll-e a mérleg nyelve.
A végletekig lealacsonyodva mi férfiak is jól elszórakozhatunk a kütyüvel, ha kábelfektetés előtt és után mérlegelünk, majd a két számot kivonjuk egymásból. Így rögtön kiderül, hogy a -5 kilósak tűnő megkönnyebülés, felemelő érzés pontosan mennyi is dekában kifejezve. Én kérek elnézést.