Szívnyomóláda az autóba

By  | 

Röviden csak úgy hívják, hogy HBBB, azaz HeartBeat Bass Booster. Magyarul már kevésbé hangzik jól a szívdobbanásbasszusrásegítőkészülék, pedig arról van szó.

A nyakban hordható és a mellkasra sztetoszkópként felcuppantható, első ránézésre zuhanycső vastagságú fuxnak tűnő audióketyere funkciója az, hogy a vezető szívverését a megtunningolt autó-hifi-n keresztül az utca népére döngesse. "A tökéletes egység a sofőr és az autó között" ideológiával próbálják eladni.

Az autóban szóló zene automatikusan szívverésünk BPM-jéhez igazodik, így egy éppen megúszott, kamionnal majdnem homlokoncsókolás esete után felhangozhat a kocsiban tartott best of 80s kazetta enyhén begyorsított techno verziója.

A műszerfalba épített LCD kijelzőn megjelenhet szívverésünk grafikonja. Sőt a hátsó szélvédőre vetített real time EKG képünkkel is riogathatjuk az éppen előzni óhajtó versenyzőt.

Videó a cuccról (17Mb .mov) működés közben (kb. az utolsó harmad az érdekes).  A szívdobbantóval a verdában a csajozás is könnyebben megy: egy nagyon rossz videóklip  (15,8Mb .mov).