SUMO tube – rezgő hájjal siklunk a hullámok felett

By  | 

Pár évtizede még remekül elszórakoztak az emberek egy használt traktorbelsővel majd később a kék-piros NDK-s gumimatraccal a Balatonon, amihez hozzáérni is undorító volt. A traktorbelső biznisz azóta kiforrott és egyre pazarabb felfújható eszközök jelennek meg, úgy mint az ugrálós gumivár, a szopósszájú gumimaca és az idei nyár slágere a Sumo tube.

A Sumo tube egy remek body-surfing eszköz, amibe belebújva egy 120-szal száguldó powerboat után köthetjük a napon a sok sör után elpilledt lomha testünket és felfújható hájunkat rezgetve pattoghatunk tova a hullámokon, miközben erőltetett mosollyan integetünk a parton minket bámuló nyuszóknak.

A bordázott testfelépítésnek köszönhetően nem fog az első éles kanyar után vállból kiszakadni a karunk, hanem meglepően jól irányítható az eszköz. Amennyiben nincs powerboat a közelben, cserébe vannak 1-2m magas hullámok (lásd: galéria), akkor azokat is lazán meglovagolhatjuk. Nagy előnye még a vizisível szemben, hogy használata könnyedén elsajátítható. Árcetli: $119 (kb. 24e Ft – megéri) Még több fotó a galériában…