Makaó, Hong Kong, Bali

By  | 

Ismét a fedélzeten. Utólag bevalljuk vétkeztünk. Elkövettük azt a bűnt, hogy 20 napig offline voltunk és előre betárazott postok jelentek meg. Kövezést érdemlünk, de tényleg. 20 nap alatt csak emailt néztünk, azt is csak 3x. Jó volt. Cserébe hamarosan következthet egy beszámoló, addig is a Makaó, Hong Kong, Bali turné kulcsszavakban és pár fotó ízelítő a 3 hét előállított 8 GB fotómennyiségből, aminek a válogatása jópár napig el fog tartani.

Macau Tower 338m. Kiültünk a peremére (233m), körbesétáltuk, leugrottunk. Kínai újév volt, feb.17-én szilveszterztünk durván. 18-án kezdődött a disznó éve. Kaszinóban raboltunk a félkarú rablótól.

Hong Kongban 29e Ft egy 2 gigás Nano (itthon 49e). Vettünk. Sok olyan kütyüt láttunk, fogtunk, próbáltunk, amiről eddig csak írtunk és nem hittük el, hogy van. Unazukint is szereztünk. A kínaik rettenetesen gusztustalanul krágoknak. Állandóan. Nagyon durván. Miért?

Balin volt túlélőtúra, relax, buli, levezetés, tengerpart, sok templom, majmok, vízalatti hajóroncs felfedezés, kincskeresés, szabad ég alatti fürdőszoba, 32 fok, 96%-os páratartalommal, Bintang és etettünk komodói sárkánygyíkot élő csirkével. Gyilkológép. Fúvócsövet is szereztünk.
Pont az én poggyászom veszett el, de állítólag pár nap múlva megérkezik a sok beszerzéssel. Addig izgalom és para. Folyt. köv. ha "előhívtuk" a fotókat.

UPDATE! 2007.06.07. előhívtuk a fotókat: Makaó, Hong Kong, Bali