Yotel – 4 csillagos reptérszállás

By  | 

A Gatwick-en a napokban megnyílt Yotel valószínűleg megbolygatja kicsit a szállodaipart. A négycsillagos szolgáltatást felvonultató kabinok az első hotelszobák, melyek egy repülőtér épületén belül, a terminál területén kaptak helyet. Apropó Terminal: azonos címen futott egy film Tom Hanks főszereplésével. Valószínűleg neki is jól jött volna egy Yotel, bár az csorbított volna a spielbergi sztorin.

A Gatwicken rögötn 46 db első osztályú, saját fürdőszobával rendelkező kabinnal nyitottak. A kb. 10 nm-es kis lakosztályokban minden megtalálható a pár órás kikapcsolódáshoz vagy egy teljes éjszakás pihenéshez, így a törölt vagy 6-8 órás átszállásal továbbinduló járatok utasai kivehetik pár órára, amíg lezuhanyoznak és megnéznek egy filmet, de jó szolgálatot tehet a hajnalban induló gépek utasainak is, akik így 1-2 órával többet alhatnak. Meg persze egy útközben megismert stewardess-szel is elvonulhatunk egy kis időre.

Ingyen WiFi, vezetékes internet, lehajtható íróasztal a munkamániásoknak, hangulatvilágítás, törölköző, masszírozós zuhany,  LCD TV 60 ingyen kábelcsatornával, HiFi 5000-es jukebox-szal, fejhallgatóval, TV-ről szobára rendelhető kaja, pia.
A Premium (24 800,- / 8 óra), Standard (9100,- Ft / 4 óra döglés) és Economy szobák mind 2 személyesek, de a gazdaságos verzióban nem található saját fürdő, zuhanyzó. Szobák előre is foglalhatóak itt: Yotel