A világ legdrágább Valentin-napi hotelcsomagjai

By  | 

A Valentin-nap remek lehetőséget nyújt a kőgazdagoknak felesleges és kontrollálatlan pénzégetésre, de irigykedés helyett nézzük hogyan lehet egy hétvége alatt eltapsolni egy CSOK-os ingatlan árát. A világ szállodáinak legdrágább Valentin-napi csomagajánlatait szedtük össze. TOP5 emelkedő számsorrendben:

St. Regis, Al Habtoor City, Dubai: 10,5 millió Ft

St-Regis-Dubai-Hotel-Exterior-Night-view

A reptéren egy Bentley Flying Spur és sofőrje várja vendégeket. Becsekkolás után egy szálloda tetejéről induló helikopteres városnézésre repítik a párt. A 3 nap 2 éjszakás tartózkodás alatt egy saját komornyik lesi kívánságaikat, aki a hotel nevében egy Dhamani igazgyöngy fülbevalóval ajándékozza meg a pár hölgy tagját a vacsora előtt.

St-Regis-Dubai-Hotel-bentley

A 90 perces négykezes masszás és a délután az Iridium Spa-ban természetesen alap, csakúgy mint a feldíszített szoba, az ötfogásos vacsora és másnap az ágyba pezsgős reggeli.

A szállodában egy alap szoba listaára egyébként 139.000 Ft/szoba/éj.

Dubai hosszúhétvége, utazás, látnivalók, fotós beszámoló

The Shangri-La hotel Qaryat Al Beri: 29,9 millió Ft

 

A vendégekért limuzin megy, de csak országon belül (ez azért messze van a nagyvonalútól). A hotelben természetesen az elnöki lakosztályt kapják virágokkal feldíszítve és a mini-bárba bekészített kézműves csokit és prémium pezsgőt is elfogyaszthatjuk extra díj nélkül (még szép). A 400 (!) négyzetméteres lakosztályhoz tetőkert és jakuzzi is tartozik. Az estére készülődve a wellnesben négykezes masszázzsal legyúrják az elfáradt testünket és aki bírja még egy kaviáros arcpakolást is kaphat, hogy kisimult arccal érkezhessen a vacsoraasztalhoz.

Shangri-La -Shangrila

A Valentin-napi hétfogásos vacsorát a hotel tetőteraszán szolgálják fel, miközben egy privát show keretében bűvészek és zenészek szórakoztatják a párt. A vacsora után adják át az ajándékokat, egy  Montre Hublot (kb. 3-4 millió Ft) és egy Dior (kb. 2 millió Ft) órát.

A vacsorát követően egy éjszakai városnéző helikopterezésre viszik a párt.

A szállodában egyébként már 78.000 Ft-nak megfelelő dirhamért kaphatunk szobát egy éjszakára, ha nem ragaszkodunk a 30 millás csomaghoz.

Abu Dhabi utazás, látnivalók, beszámoló

Anantara Palm Dubai + Kihavah Maldives Villas: 30 millió Ft

A Shangri-La szolgáltatásával ellentétben nem az osztrigát és a pezsgőt rázzák össze a gyomorban, így a helikopteres városnézés sokkal praktikusabban rögtön érkezés után történik. A hotelben egy különálló tengerparti villában kerülnek elszállásolásra. Virágdekoráció alap. Délután ejtőzés a spaban, törökfürdő és masszázs. Az estére a pár hölgy tagja egy estélyi ruhát választhat, az urat pedig egy James Bondhoz méltó öltönnyel lepik meg, mindkettőt a viselője méreteihez igazítják. A ruhákat természetesen megtarthatják. Az ötfogásos menüt követően pedig egy luxusjachttal hajókázásra indulnak a Palm Jumeirah, azaz a pálmasziget körül.

Másnap autó viszi ki őket a reptérre, ahonnét nem haza, hanem a szállodalánc Maldív-szigeteki lokációjára, a vízalatti étterméről híres Anantara Kihavah Maldives Villas-ba repítik őket business osztályon további 2 napra.

 

anantara-kihavah-over-water-villas-sunset-aerial

A Palm Dubai szállodában alapból 133.000, a Kihavah Maldivesban 875.000 Ft egy éjszaka, ha az extra szolgáltatások nélkül szeretnénk ellenőrizni, így ár/értékben, ha lehet ez esetben ilyenről beszélni ez az ajánlat „éri meg” leginkább.

Four Seasons Hotel Baku: 35 millió Ft

Holtversenyes első hely (ha a Trump ajánlat gyémántgyűrűjét nem számoljuk). Két éjszaka 128.000 dollárért, azaz, mintegy 35 millió Ft-ot kell kicsengetnünk az egyik legdrágább Valentin-napi hétvégéért. És most jön a meglepetés: a helyszín nem Bora-bora, nem St.Lucia és nem is New York, vagy Hong-Kong, hanem Azerbajdzsán fővárosa, kaszpi Dubainként is emlegetett Baku. Az akciós csomagot pedig a 2012-ben megnyitott Four Seasons Hotel Baku kínálja, Erzsébet-kártyát is elfogadnak.

Baku_four_seasons_hotel_valentin_3

 

A Valentin-napi csomag tartalma: bárhol a világon, az otthontok előtt felvesznek limuzinnal, elszállítanak a legközelebbi repülőtérre, ahonnét első osztályon utazhattok Bakuba. Onnét helikopter visz a Four Seasonsbe, ahol a többszáz rózsával feldíszített elnöki lakosztályban tölthettek 2 éjszakát. Ha az utazás alatt összevesztek, akkor a 8 szobás, 284 négyzetméter alapterületű lakosztály számos lehetőséget kínál az elvonulásra, ha akarjátok 2 napig nem is kell egymást látnotok. A 3 napos ott tartózkodás alatt egy komornyik lesi minden kívánságotokat.

Baku_four_seasons_hotel_valentin_9

Első este kaviáros, pezsgős koccintás az ország és Baku szimbólumának, a Szűz-torony tetején, amely 2000-ben felkerült az UNESCO világörökségi listára is, majd vacsora a Kaspia étteremben.

Baku_four_seasons_hotel_valentin_11

Másnap 24 karátos arany masszázs (jelentsen bármit is), tejfürdő, majd búcsúajándékként egy-egy Cartier óra, nevekkel és a dátummal gravírozva.

 

A szállodában egyébként már baráti 79.000 Ft/éj áron is foglalhatunk szobát, így nem valószínű, hogy bárkinek is megérni a 35 milliós körítés, de a Four Seasonsnek akkor is megérte rálicitálnia a 2015-ös csúcstartóra, ha most hétvégén üresen marad az elnöki lakosztály, hiszen hatalmas ingyenpromót kapott a szálloda azzal, hogy mindenki, mint mi is, ingyen beszámolt róla.

Trump International Hotel Las Vegas: 170 millió Ft

trump_donald-trump

Az elnökválasztás és botrányai kapcsán az elmúlt félévben sokat lehetett hallani Donald Trumpról, a Forbes lista szerint a világ 72. leggazdagabb emberérről (becsült vagyona: 4,5 milliárd dollár). A nevét viselő vegasi Trump Hotel is természetesen a médiakirály, üzletember, ingatlanmogul tulajdona, így a Valentin-napi ajánlat is ennek megfelelően megalomán.

trump-international-hotel

A Trump ajánlata, nem csak „sima” Valentin-napi megoldás, hanem egy leánykérő-csomag, aminek a nagy részét, mintegy fél millió dollárt, 137 millió Ft-ot egy a csomagban foglalt egyedi készítésű Kwiat gyémánt jegygyűrű teszi ki, de így is 33 millió értékben lehet még az utazásra, szállásra és extra szolgáltatásokra költeni.

A Trump eljegyzési csomag tartalma: az USA területéről bárhonnét a Cirrus Aviation magán jetjével Vegasba repítik a kőgazdag párt, majd egy Rolls Royce viszi őket tovább a szállodába, ahol természetesen a rózsákkal, csokival, eperrel és pezsgővel plafonig pakolt elnöki lakosztály várja őket 4 napra, 3 éjszakéra.

A vacsora a szálloda DJT étteremében kerül felszolgálásra, ahol Sydney L. Jones executive séf lesi majd a kívánságaikat és ha kell, a pár ízlésének megfelelően alakítja át a fejedelmi menüsort. A vacsorát a 24 karátos étkezési aranyforgácsokkal (kb. 50.000 dollár/kg) megpakolt fehér Alba trüffel (kilója 3.000 euró ~ 1 millió Ft) zár desszertként, amihez egy palack 7000 dolláros (~2 millió Ft) Armand de Brignac Brut Gold pezsgőt pattintanak fel kísérőnek.

A 620.000 dolláros ajánlathoz még pimasz kiscsillag és az oldal alján apróbetű is tartozik, miszerint az nem tartalmazza a helyi adókat és a borravalót. Nice.