Izzadj a reptéren! Szauna a finn luxus-utasellátóban

By  | 

A finn Helsinki-Vantaa reptér business lounge 600 jelölt közül nyerte el a világ legjobb transzfer várója címet. Zsűri helyett 40 000 gyakran utazó Priority Pass kártyás utas szavazata döntött. A díj hét éves történetében először nyert Amerikán kívüli repülőtér.

A Vantaa  reptér 2-es Termináljában, a 36 és 37-es kapuk között elhelyezkedő, bő 2 éve megnyílt Finnair Lounge meghatározó és egyedi szolgáltatása, mely bizonyára nagyban hozzájárult az elismerő cím elnyeréséhez egy fürdő és szauna komplexum.

A dizájnos Finnair Lounge 250 átszálló utas egyidejű kényeztetésére alkalmas. Zuhanyzók, pihiző sarkok Samsung LED tévékkel, svédasztalos étterem, Via Bar. A dolgozó részben természetesen Wi-Fi, Powerkiss asztalok vezetéknélküli mobiltöltőkkel és Apple iMac munkaállomásokkal. A bútorokat az Isku Interior szállítja, míg a világítást a Eero Aarnio finn dizájner nevével fémjelzett  Swan és Double Bubble.

Persze az egészet a welness részleg koronázza meg, ahova már csak a Finnair Plus Platinum kártyás törzsutasok léphetnek be díjmentesen, a többieknek itt már fizetni kell, akkor is ha businessen érkeztek. Tradicionális finn szauna, masszázs, szépségszalon, csobbanó medence. Egy 10-12 órás utazást követő átszállás előtti 4-5-6 órás várakozást nem is lehetne jobban eltölteni, mint begémberedett tagjainkat kiáztatni, majd belazulni egy frissítő szaunázást követően. Csak a sok jóba belefeledkezve nehogy lekéssük a csatlakozást. Finnair Spas and Saunas

Kapcsolódó repteres, átszállós, utazós cuccok:

1 hozzászólás

  1. daninet

    2011. május 12. csütörtök at 13:13

    sok reptéren már az is luxus lenne, ha lenne dugalj a nyílt wifi mellé