Két pasi meg egy kicsi lakóbusz

By  | 

A népszerű Két pasi meg egy kicsi című sitcom-ban nemrég, mint tudjuk, változás történt, Charlie Sheent, a sorozat főszereplőjét kirúgta a Warner stúdió, és rövid keresgélés után Ashton Kutchert, azaz Mr. Demi Moore-t szemelték ki a folytatáshoz. Fizetése ugyan elmarad Sheen 2 millió dolláros csúcsgázsijától (részenként), hiszen „mindössze” 20 milliót kap a soron következő 9. évad 26 részéért (~770.000 dollár/rész), de cserébe szegényt bőven kárpótolják.

Egy kétemeletes luxus -lakóbuszban töltheti a fárasztó forgatások közti szüneteket, méghozzá nem akármilyenben: 16 méter hosszú maga a busz, 30 tonnát nyom, és a második szint hidraulikusan emelkedik az első fölé, így összesen 102 négyzetméternyi mobil-lakást kap Kutcher. A hidraulikus kialakítás azért kellett, mert az amerikai törvények szerint egy jármű magassága nem érheti el a 4,11 métert az utakon, márpedig Kutcher mobilkéglije  4,8 méterre magasodik.

A busz fenntartása heti 8.750 dollárba kerül (~1,65 millió Ft), ami nem is csoda, amennyi extrát belezsúfoltak. Nem kevesebb, mint hét darab 60 inch-es 3D-s plazmatévé kapott helyet a különböző helységekben, továbbá két fürdőszoba, egy hatalmas nappali, egy konferenciaterem, és egy gránitborítású konyha is belefért még a „Baby Girl”-re keresztelt luxusbuszba.

A biztonságról is persze gondoskodtak, a busz tetején 360-fokban forduló kamerák pásztázzák a környéket, és csöngetéskor automatikusan bekapcsolnak a tévék és hangszórók, így a bejárati ajtóról egy kameraképet mindig láthat Kutcher, mielőtt bejöhetne hozzá bárki is (vicces, akárcsak a sorozatban Charlie-ék anyjánál).

Ezeket a luxusbuszokat az Anderson Mobile Estates készíti rendelésre, kifejezetten a sztárok igényei szerint, a korábbi megrendelők között Sharon Stone, Mariah Carey, Vin Diesel és Will Smith található, a buszok darabonként 2 millió dollárt kóstálnak (~375 millió Ft).

2 hozzászólás

  1. xmasimo

    2011. augusztus 26. péntek at 12:31

    Most akkor jól értem, hogy az előző csávó részenként megkapta egy ilyen busz árát gázsinak??? Elkorcsult egy világ ez, akármit is tett le az asztalra….

  2. slate777

    2011. augusztus 29. hétfő at 14:23

    Sheen nélkül a 2 pasi meg egy kicsi….vicc…Kutcherrel max 1 retardált meg 2 kicsi lehetne a címe…