iCade – iPad retrósítás

By  | 

Kütyüt venni sohasem lehet igazán jókor. Megjelenéskor túlárazott, ha meg túl sokat várunk jön az újabb verzió, az előző generációs modell, amit pedig éppen megvettünk még olcsóbb lesz. Ha nem végtelenített a bankkártyánk mindig rosszul járunk. Csak az a kérdés mennyire.
Most, hogy megjelent az iPad 2, az első generációs használt vagy raktáron maradt iPadok ára esett egy jót. Aki az újra vágyik talán most még érdemes eladni, de abból sem lehet baj, ha két iPad lesz a háztartásban. Az újat használjuk, amire kitalálták, a régit pedig az iCade segítségével retrósíthatjuk.

Az dokkoló segítségével könnyen joystickrángatós kocsmai játékgéppé alakíthatjuk. A hangulatváltás és játékélmény hasonló a Joystick-IT-hoz, de biztosak lehetünk benne, hogy az érintőképernyő sem látja kárát, mivel a vezérlés átvitel Bluetooth összekötetés segítségével történik.
A retro érzés szoftveres oldalát pedig a 80-as évek egyik sztárja az ATARI biztosítja egy nagy klasszikusokat tömörítő játékpakk formájában, melyből természetesen a Pac-Man, Space Invaders és az Asteroids sem maradhatott ki. Sőt szabadon felhasználható API is elérhető lesz a vállalkozó kedvű fejlesztők számára, akik a játékgép és joystick kínálata lehetőségeket szeretnék kihasználni. Megvásárolható itt: iCade

1 hozzászólás