Dupla Szilveszter időutazással, alig 3 milláért

By  | 

sydney-new-year-2014

Akinek egy buli nem elég az év végére, hanem december 31-én kétszer is szeretné megvárni az éjfélt, az most megteheti a PrivateFly segítségével. Ráadásul két olyan világvárosban partizhatja végig duplán az évvégét, ahol biztos nem lesz hiány buliban. A mulatság, helyi idő szerint este 8-kor kezdődik Sydneyben, stílusosan az Opera Házban. Magas élet hoppá. A vacsorát pedig már a Hyatt Park Sydney Hotel felsőbb emeletein elhelyezkedő VIP étteremben szolgálják fel, ahonnét pazar kilátás nyílik az egész öbölre, majd éjfélkor a tűzijátékot is innét csodálhatjuk meg. Egészen éjjel egyig maradhatunk.

Business-Jets-for-charter-Gulfstream-G550-V1-Private-Jets

Utána zúzás le a lifttel, bepattanás az autóba, 12 km limuzinnal a Sydney Kingsford Smith reptérre, ahonnét tizenötöd magunkkal együtt pontban éjjel 2-kor felszáll egy Gulfstream G550-es privát jet. A Gulfstream 13 óra 15 perc alatt teszi meg a kb. 12.000 km-es távolságot, Los Angeles pedig 19 órával van Sydney „mögött”, így a Föld forgásával szembe, keleti irányba repülve 6 értékes buliórát nyerünk.
Természetesen a privát jeten a 13 órás utazás alatt is folyamatosan mehet a buli. A VIP kiszolgálást az utaskísérők és a bárpult, a zenét pedig az fedélzeti DJ biztosítja. Ha valaki kidőlne vagy máshoz lenne kedve, akkor egy külön fürdőszobás hálószobát is talál a gép fedélzetén.

gulfstream_G550

Helyi idő szerint dec.31. este 8 óra 15 perckor van az érkezés a los angelesi Van Nuys privát reptérre, ahonnét szintén limuzin visz tovább Beverley Hills egyik legnagyobb bulijába, az Egyptian Theatre-ben megrendezésre kerülő 5. Cleopatra’s Ball Új Év köszöntő eseményre vagy előtte gyorsan megvacsorázhatunk a Crustacean-ban.

Los-Angeles-szilveszter-2014

A dupla újév két kontinensen, két világvárosban csomag relatív egész elfogadható áron érkezik, bár ebben valószínűleg csak az utazás és az utazás alatti fogyasztás foglaltatik benne, a szárazföldi programokat már jó eséllyel magunknak kell állni. Árcetli: $15.000 (3,25 millió Ft) / fő vagy $225.000 (48 millió Ft) egy 15 fős társaságnak.

Már mi is nagyon várjuk 2014-et, de mi lesz ha 2013S jön?

cleopatra-bar

1 hozzászólás

  1. akyyy

    2013. december 31. kedd at 14:13

    Utaskisérőnek nem lehet ide jelentkezni? Akkor is kétszer lenne szilveszter, igaz nem biztos hogy hotelekben, de legalább pénzt kapnánk érte :D