Ashton Kutcher erre a kéróra gyűjt

By  | 

Most, hogy a talán legjobban fizetett sitcom sztár nemrég utcára került, elkezdett saját ház után nézelődni és már meg is van a kiszemelt  sasfészek. A 850 m2-es, 5 hálószobás, 8 fürdőszobás ingatlan  a Hollywood Hills egyik legjobb fekvésű telkén terpeszkedik el, pazar panorámát kínálva mind a Hollywood Lake, mind a város és a Hollywood felirat irányába. A 2007-ben épült házat a Jeffrey & Rochelle Mills építésziroda tervezte.

A modern otthon az utcafront felől ápol és eltakar, szinte megközelíthetetlen, a paparazzi objektívek elől elzárt, mint a legtöbb Beverly Hills-i villa, viszont a tó és a völgy felé maximálisan nyitott. Szinte kizárólag hatalmas üvegfelületek határolják, melyek gombnyomásra visszahúzódnak, így az amúgy sem kicsi teraszok teljesen egybenyithatóak a nappalival és a kapcsolódó helyiségekkel.

Az üveggel az épületen belül sem fukarkodtak. Mindenhol visszaköszönnek a hatalmas üveg falak, sőt a medence és a terasz fölé benyúló helyiségekben a padló is full üvegből készült, ezzel is növelve a teret és hangsúlyozva a kert a természet közelségét. A „lebegő” étkező egy kicsit talán túlzás, de mért pont Hollywoodban szerénykedjenek.

Természetesen egy amerikai celeb ház elengedhetetlen része a lakásméretű konyha és fürdő (ez utóbbiból 8 db található az épületben), a hitech moziterem, a fitness terem, a wellness helységek, illetve az alap fűtésrendszeren felül szinte minden szobában találunk fatüzelésű kandallót is.

A részben dombtetőre, részben meredek lejtőre épült házat persze az izgalmas szinteltolások és a rengetek kisebb, nagyobb terasz és belső udvar teszi még érdekesebbé, nem beszélve a kanyargós végtelen medencével (infinity pool), melyek pont ilyen panorámás helyeken mutatnak a legjobban és a megfelelő szögből nézve olyan mintha a perem nélküli szélük, végük szinte összeérne a horizonttal vagy a víz vízesésként zúdulna le.

Vételár: $10,8 millió (kb. 2,5 mrd Ft) vagy $50,000/hó (11m Ft) bérleti díj. Kutchernek valószínűleg egyik esetben sem kell kedvezményes devizahitelhez folyamodnia, hiszen mint a legjobban fizetett sitcom sztár a Two and a half men (A Két pasi – meg egy kicsi) minden egyes epizódja után közel 1 millió dollárt vág zsebre, így ha úgy dönt, hogy jó lesz, akkor lesz miből kigazdálkodnia.

2 hozzászólás

 1. milán

  2011. december 27. kedd at 15:19

  Véletlenül Kutcher úr nem keres lakótársat? :)

  • romeouald

   2012. január 9. hétfő at 11:23

   $25.000 + rezsi fele :D