Négyütemű robbanófosás – 100% zöld üzem

By  | 

Japán, ha nem a világ legismertebb hitech toalett gyártója a TOTO, amely többek között beszélő és mp3 lejátszós porcelán trónokat is gyárt, nemrég bemutatta és útjára indította az emberi végtermékkel meghajtott háromkerekű motort, melynek ülése helyén konkrétan egy WC található.

A Toilet Bike Neo a szigetország Green Challange kampánya részeként az országot átszelve Kyushu-ból Tokióig közel 1200 km-t fog megtenni az elkövetkező egy hét alatt, szigorúan biogáz hajtással. A kampány és a mögötte álló akcióterv célja egyébként a járművek károsanyag-kibocsátásának 50%-kal történő csökkentése 2017-ig.

A háromkerekű trike tankja természetesen nem egy mindennapi WC. Ahogy azt a TOTO-tól megszokhattuk a legdurvább hitechhel van felszerelve. Az autópályán végig haladva LED fények segítségével különböző üzeneteket vetít hatalmas japán írásjelekkel a levegőbe, a trónon ülő pilótát pedig zenével és beszéddel szórakoztatja útközben. A beszélgetés témája is megadható, legyen az tőzsde, befektetés, részvények, időjárás vagy akár jövendőmondás is.

Mivel a motort 100%-ban emberi végtermék és az abból képződő gázok hajtják, így a járgány elméletileg folyamatosan haladhat, hogyha a vezetőt folyamatosan etetik, itatják, illetve a rostdús diéta sem árt. Illetve szükség lehet még egy hátulgombolós nadrágra, ha nem akarják bokáig letolt gatyával végigkampányolni az országot.

Minden, ami WC, toalett cuccok:

4 hozzászólás

  1. Szerzetes

    2011. október 8. szombat at 18:58

    Áááááállatok! :D

  2. sKari

    2011. október 9. vasárnap at 12:55

    besz@rás :O

  3. neuro-b2

    2011. október 9. vasárnap at 15:57

    : DDD

  4. razi

    2011. december 19. hétfő at 23:30

    csak ne felejtse el lehúzni a vécét!!!