Guminő kutyáknak

By  | 

A kutya is, mint minden állat, hatalmas szexuális étvággyal rendelkezik, amelyet képtelen kontrolálni, különösen így tavasz közeledtével. Sajnos e szenvedélyének hódolva kellemetlen perceket okozhat gazdájának, amikor például a gyerek családlátogatásra érkezett osztályfőnökének lábához "dörgölőzik". Kedvencünk ilyenkor nem válogat, nem ismer illemszabályokat. Mondhatni, a legyet is röptében… A problémát eddig csupa olyan megoldással kezeltük, amely durva beavatkozás a természet törvényeibe (kasztrálás, meddővé tétel). De végre megszületett a szexuális segédeszköz kutyák számára. Kétségtelenül hiánypótló termék.

A szenvedéllyel telt házi kedvenc annyi örömet szerezhet vele magának, amennyit csak szeretne, nekünk pedig nincs más dolgunk, mint illedelmesen elfordítani a fejünket. 

Figyelembe véve a kutyák különbözőségét, a termék kétféle méretben kapható, testét műanyag borítja. A narancssárga részek gumiból készülnek, hogy kevésbé csúszkáljon a padlón.
Úgy tűnik, nyugaton rögtön lecsaptak az ebtartók erre a kétségtelenül hiánypótló termékre, csak annyi a kérdésük: mosogatógépben mosható-e?