A legédesebb lakosztály

By  | 

A Godiva Chocolatier nem mindennapi díjat ajánlott vásárlóinak éves Valentin Napi promóciójában. A belgiumi alapítású csokikészítő cég a nyertesnek egy new york-i szállodában eltölthető hétvégét ajánlott fel. Az ajándék viszont sokkal exklúzívabb, mint amilyennek első hallásra tűnik. A Bryant Park Hotelben ugyanis létrehozzák a világ legédesebb lakosztályát, ahol a bonbon-imádók minden álma valóra válik.

A lakosztály mását először egy belvárosi stúdióban leplezték le, a bemutatót a Heroes sztárja, Ali Larter nyitotta meg, aki egyszerűen „a tökéletes bűn” –nek nevezte a látványt.

A los angeles-i designer, Larry Abel alkotta lakosztályban minden a cukrászok keze munkáját dícséri. A szalon falát Klimt „A csók” című festményének másolata díszíti, édességekből kirakva. A kandalló, a gyertyák, a fali dekorációk mind-mind csokoládéból készültek. Cukrászati termékek díszítik a lámpákat is, a karosszékek és a kanapék „kárpitja” fehér-, ét- és tejcsokoládéból áll, de még a cserepes orchidea is csokiból készült. A nagy üveg étkezőasztal fölé függesztett csillár is bonbonokkal van kirakva, az asztal lapja mozaikszerűen elrendezett csokibombákkal, -csillagokkal és -félholdakkal van tele. Akinek ez mind nem elég, egy büféasztal is rendelkezésére áll, természetesen rogyásig édességgel.

A Godiva’s PR igazgatója szerint a csokoládé életérzés és olyan élmény, amely több érzékszervünkre is hat. Ezt az élményt szeretnék kicsit közelebb hozni kétségkívül figyelemfelkeltő kampányukkal.

Két napig tartott összeállítani a kompozíciót egy belvárosi design stúdióban, ahol napokig kakaóillat terjengett a levegőben. A reklámfogásként készült enteriőrt májusban újra felépítik a Bryant Park Hotelben, hogy elszállásolhassák benne a nyertest és vendégét. S hogy honnan kerül ki a szerencsés? Az Észak-Amerikában kb. 23 dollárért eladott Godiva bonbonos dobozok egyikében lapul a gratuláció és a meghívó.